Kung Fury - Northern Character, Murmansk

Att göra reportage på resande fot tillsammans med uppdragsgivare är inga problem, med bärbar redigering kan aktuella nyheter eller berättelser göras på plats för att läggas ut under resans gång.

Det här reportaget producerades i Murmansk under TV- och Filmfestivalen Northern Character på uppdrag av den svenska delegation som skulle delta med sina filmer.
Här ville man på plats ha möjlighet att uppdatera via facebook hur det gick på festivalen samt göra korta nyhetsreportage. Även en "road movie" spelades in för att senare kunna visas upp i efterhand om hela resan med buss från Luleå till Ryssland och hem igen. 


Luleå Basket - Mer än bara basket 

Videos är ett perfekt verktyg för att vårda och stärka sitt varumärke. Med hjälp av sociala medier kan ditt budskap snabbt nå stor publik. 

Luleå Basket är inte bara bäst i Sverige just nu, de är också fantastiska ambassadörer för Luleå. De har satt som mål att bli Sveriges ledande damelitklubb i Europa och påverka svensk lagidrott för damer. Målet är att deras spelare ska ha möjlighet att prova lyckan som individ och dessutom tjäna pengar på något de brinner för och älskar, ett budskap de för fram med hjälp av bland annat videos

 

   

The Northern Sun Bike Meet - After Movie

Att förena videomarknadsföring och sociala medier är en vinnande kombination!
Videoklipp är väldigt lätta att ta till sig och delas betydligt oftare än skrivet material. 

Nar Lindroths motorcentrum och Western Farm lanserade den nya, unika motorcykelträffen ”The Northern Sun Bike Meet” i vilda western miljö anlitades jag för att göra en after movie av evenemanget. Filmen användes både i syfte att marknadsföra evenemanget inför kommande säsong på facebook, hemsidor och vid biljettförsäljning samtidigt som de fick helgens festligheter dokumenterade. Filmen spreds snabbt bland motorcykelentusiaster i  Norden, Europa och USA som nu ser fram emot att besöka den unika westernmiljön där solen aldrig går ner.

 

 

Växtriket i Luleå och storytelling

Vill du gripa tag i den som tittar på din video och förmedla ditt budskap så effektivt som möjligt ska du utgå från en historia. En historia där du varsamt väver in fördelarna med din produkt eller tjänst.

Växtriket i Luleå säljer man inte bara blommor av alla de slag, de har också mängder av inredning. För att lyfta fram och visa på bredden av deras utbud tog Blamorama fram idén om att låta personalen överraska med en inrednings makeover åt en vän med varor och produkter från butiken. En makeover som blev mycket uppskattad!

 Se fler videos här på Vimeo och Youtube

   

Upptäck #blamoramaworld på Instagram: